Eddigi látogatók száma: 43506
Sorts of Wines

From nature of our grapes, first we are producing dry wines of which Furmint and Hárslevelű, as well as Cuvée types. Usually we make characteristically elegant wines which have complex acid content, but it is never harsh, they are dry, fiery with higher extract content, and they are all produced from must of high sugar content. In the years, when appearance of botrytis cinerea (noble grey mould) and the creation of Aszu-grape will be allowed through favourable weather we can produce sweet Hárslevelű and Furmint.

2012-es évj. Furmint
2009-es Hármint
2009-es Hárslevelű
2011-es évjárat Tokaji Kosher Furmint
száraz fehérbor
A tokaji borvidék északnyugati részén levő szőlőbirtokon, az őshonos furmint szőlőből készítjük kézműves borunkat. A borkészítés teljes egészében reduktiv, a kosher technológia előírása szerint készült, friss, harmónikus összetételű, jellegzetesen gyümölcsös illatú és zamatú.
alkoholtartalma 14,9 %
összes maradék cukor:1, g/l
titrálható savtartalonm: 5, g/l
Fogyasztását 12 C fokon, fűszeres, sós ízhatású tészta előételekhez, halételekhez, és szárnyasokhoz egyaránt ajánljuk.
2011-es évjárat Tokaji Kosher Hárslevelű
száraz fehérbor
A tokaji borvidék északnyugati részén levő szőlőbirtokon, az őshonos hárslevelű szőlőből készítjük kézműves borunkat. A borkészítés teljes egészében reduktiv, a kosher technológia előírása szerint készült, friss, harmónikus összetételű, jellegzetesen gyümölcsös illatú és zamatú.
alkoholtartalma 13,7 %
összes maradék cukor:1, g/l
titrálható savtartalonm: 5,4 g/l
Fogyasztását 12 fokon, szárnyasokhoz: liba,-vagy bárányból készült ételekhez, vagy erősebb ízhatású
halételekhez ajánljuk.
 
© 2009-2018 Minden jog fenntartva! Me-NET Student Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.