Eddigi látogatók száma: 45947
Rodzaje win

Z naszych winoroli produkujemy przede wszystkim wina wytrawne, wród nich Furmint, Hárslevelű oraz Cuvée.
Z moszczu o wysokiej zawartoci cukru powstaj wysokoprocentowe wina o zdecydowanej kwasowoci. Pojawiajca sie przy sprzyjajcych warunkach pogodowych szlachetna plen botrytis cinerea pozwala na produkcje z gron aszú slodkich roczników Hárslevelű i Furmint.

2012-es évj. Furmint
2009-es Hármint
2009-es Hárslevelű
2011-es évjárat Tokaji Kosher Furmint
száraz fehérbor
A tokaji borvidék északnyugati részén levő szőlőbirtokon, az őshonos furmint szőlőből készítjük kézműves borunkat. A borkészítés teljes egészében reduktiv, a kosher technológia előírása szerint készült, friss, harmónikus összetételű, jellegzetesen gyümölcsös illatú és zamatú.
alkoholtartalma 14,9 %
összes maradék cukor:1, g/l
titrálható savtartalonm: 5, g/l
Fogyasztását 12 C fokon, fűszeres, sós ízhatású tészta előételekhez, halételekhez, és szárnyasokhoz egyaránt ajánljuk.
2011-es évjárat Tokaji Kosher Hárslevelű
száraz fehérbor
A tokaji borvidék északnyugati részén levő szőlőbirtokon, az őshonos hárslevelű szőlőből készítjük kézműves borunkat. A borkészítés teljes egészében reduktiv, a kosher technológia előírása szerint készült, friss, harmónikus összetételű, jellegzetesen gyümölcsös illatú és zamatú.
alkoholtartalma 13,7 %
összes maradék cukor:1, g/l
titrálható savtartalonm: 5,4 g/l
Fogyasztását 12 fokon, szárnyasokhoz: liba,-vagy bárányból készült ételekhez, vagy erősebb ízhatású
halételekhez ajánljuk.
 

 

© 2009-2018 Minden jog fenntartva! Me-NET Student Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.