Eddigi látogatók száma: 47837
Druhy Vín

Na Tokajsku vinársku oblas» je najtypickejąie hrozno odrody furmint a cuvée. Z muątu s vysokou cukornatostou sa tvoria suché markantné vína s charakternou kyslos»ou a vysokým obsahom extraktov. Keď sú vhodné klimatické podmienky k tvorbe asu vína t.j. na strapcoch sa objaví botrytis cinerea (uąµachtilá ąedá plieseň) naąe vína dostanú výnimočnú farebnú – voňavú - zamatovú arómu.

2012-es évj. Furmint
2009-es Hármint
2009-es Hárslevelű
2011-es évjárat Tokaji Kosher Furmint
száraz fehérbor
A tokaji borvidék északnyugati részén levő szőlőbirtokon, az őshonos furmint szőlőből készítjük kézműves borunkat. A borkészítés teljes egészében reduktiv, a kosher technológia előírása szerint készült, friss, harmónikus összetételű, jellegzetesen gyümölcsös illatú és zamatú.
alkoholtartalma 14,9 %
összes maradék cukor:1, g/l
titrálható savtartalonm: 5, g/l
Fogyasztását 12 C fokon, fűszeres, sós ízhatású tészta előételekhez, halételekhez, és szárnyasokhoz egyaránt ajánljuk.
2011-es évjárat Tokaji Kosher Hárslevelű
száraz fehérbor
A tokaji borvidék északnyugati részén levő szőlőbirtokon, az őshonos hárslevelű szőlőből készítjük kézműves borunkat. A borkészítés teljes egészében reduktiv, a kosher technológia előírása szerint készült, friss, harmónikus összetételű, jellegzetesen gyümölcsös illatú és zamatú.
alkoholtartalma 13,7 %
összes maradék cukor:1, g/l
titrálható savtartalonm: 5,4 g/l
Fogyasztását 12 fokon, szárnyasokhoz: liba,-vagy bárányból készült ételekhez, vagy erősebb ízhatású
halételekhez ajánljuk.
 

 

© 2009-2018 Minden jog fenntartva! Me-NET Student Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.